Projecten
Meer sfeer in uw bedrijf
Of het nu gaat om grote,
afwijkende, moderne of klassieke
tafels en kasten. Wij maken een
product dat past bij uw bedrijf.

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich veel bedrijven. Bij een conferentietafel of vergadertafel is met name de grootte van belang en zijn de beschikbare ruimte en de zitcapaciteit maatgevend. Als meubelmakerij, gespecialiseerd in tafels met afwijkende maten, worden wij regelmatig gevraagd voor projectinrichting.

Wij kunnen tafels maken in iedere gewenste maat. Het is ons niet snel te gek en wij houden wel van een uitdaging. Of het nu om grote tafels gaat, tafels met afwijkende vormen, moderne tafels of tafels met een meer klassieke uitstraling: wij maken een tafel die het visitekaartje wordt voor uw bedrijf. Bekijk de foto’s voor voorbeelden en om inspiratie op te doen. Neem contact op met meubelmaker Paul Jansen om uw wensen te bespreken. Samen komen we tot een mooi ontwerp voor een tafel met multifunctionele doeleinden. Een tafel waar straks niet alleen de beste beslissingen aan worden genomen maar waar u ook graag aan plaats neemt om te ontspannen met een kop koffie.

BEZOEK ONZE RUIME SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en donderdagavond op afspraak.