Ruim 20 jaar een begrip in Noord Nederland. Een meubelmakerij die oude technieken en moderne materialen weet te combineren tot unieke ontwerpen. Waar aandacht voor de klant zich vertaalt in de mooiste tafels. Die ambachtelijke tafel, die in uw huis extra sfeer brengt. Op maat gemaakt en afgewerkt in iedere gewenste stijl.

Onze collectie wisselt voortdurend. Door alle modellen samen met u te bekijken en goed naar u te luisteren, komen we tot uw persoonlijke ontwerp. Een bijpassende TV tafel of kast kunnen wij ook leveren! Wij maken tafels in alle voorkomende houtsoorten. Eiken, noten, kersen, beuken, ahorn, oud hout, grenen of welke andere soort dan ook: aan u de keus! We kunnen alles maken wat u wilt, in combinatie met ieder ander materiaal als natuursteen, ijzer, glas, rvs, of aluminium. Doe iets spannends met uw interieur! Daag ons uit en laat u verrassen.

Paul Jansen is uw meubelmaker, samen met Niek Overeem. Paul Jansen staat voor vakmanschap, kwaliteit, en puur en ambachtelijk werken. Met zijn jarenlange ervaring en zijn grondige materiaalkennis weet hij uw wensen om te zetten in een prachtig eindproduct. Wij nemen geen genoegen met half werk. Wij gaan voor technische perfectie. Door de jaren heen hebben wij zoveel meubels vervaardigd, dat wij een schat aan voorbeelden hebben om u op idee├źn te brengen. Door goed naar u te luisteren komen wij met een advies op maat. En altijd tegen een eerlijke prijs.

Pine Center staat voor een no-nonsense aanpak. Dus zult u bij Pine Center geen overbodige luxe of franje aantreffen, maar een eerlijke, ambachtelijke meubelmakerij waar kwaliteit en liefde voor het vak de boventoon voeren. Pine Center is: puur, ambachtelijk, eerlijk en maatwerk.

Kom vrijblijvend langs en laat u informeren over de mogelijkheden.

BEZOEK ONZE RUIME SHOWROOM EN LAAT U INSPIREREN
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en donderdagavond op afspraak.